fbpx
eCommerce Cafe Netwerk borrel

Maandelijkse Netwerkborrel voor eCommerce Ondernemers

Elke maand organiseert het eCommerce Cafe een netwerkborrel voor eCommerce ondernemers. Deze maandelijkse netwerkborrel is gratis voor Stamgasten(leden) van het eCommerce Café. Ben je nog geen lid van het eCommerce Café. Geen nood. Want voor slechts €5,- kan je het 30 dagen proberen. Meldt je aan via de online community (groep Stamgasten)

Wat kan je verwachten op onze maandelijkse netwerkborrel?

Tijdens de maandelijkse borrels kan je met andere eCommerce Ondernemers praten, maar ook met ondernemers die te gast waren in de podcast van het eCommerce Café. In het pand the new Farm zit een koffie brander (the Roast Factory)en een bierbrouwerij (Eiber Bier). Zij zorgen voor de drankjes. Dus onder het genot van een lekker Haags Eiber biertje kan je lekker netwerken met uitzicht op de skyline van Den Haag. Natuurlijk zijn er ook andere drankjes geen zorgen. De drankjes zijn inbegrepen.

Corona Maatregelen tijdens de maandelijkse netwerkborrel

Wij organiseren deze netwerkborrel volgens de RIVM richtlijnen. De ruimte is geschikt voor ongeveer 200 man. Wij zullen er maximaal 50 toelaten. Zo kan iedereen op een veilige afstand van elkaar blijven. Vergeet niet uw handen zo vaak mogelijk te desinfecteren en blijf op anderhalve meter van elkaar.

Parkeren bij de Rooftop bar van het eCommerce Café

Er is voldoende parkeergelegenheid op het parkeer terrein van the New Farm. Vanaf 18:00 is het betaald parkeren. Stel je navigatie in op Televisiestraat 4 Den Haag.

Openbaar vervoer

De Rooftop Bar van het eCommerce Café is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Treinstation Den Haag Moerwijk is 5 minuten lopen. Tram 9 (halte dynamostraat/fruitweg) en bus 26 (Halte Melis Stokelaan) stoppen voor de deur.

Andere Events van het eCommerce Café

Naast de maandelijkse netwerkborrel kan je als Stamgast ook diverse trainingen volgen, mee gaan naar bedrijfs bezoeken. Maar ook brainstorm avonden, proeverijen, zakelijk speeddaten, en nog veel meer. Bekijk alle eCommerce Cafe Events.

Stamgasten

Stamgasten (leden van het eCommerce Café Netwerk) kunnen hier in aanmelden voor het event

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

nov 05 2020

Tijd

19:00 - 22:00

Kosten

Gratis voor Stamgasten

Proef Lidmaatschap

30 dagen proberen voor €5,-
eCommerce Café Rooftop Bar

Locatie

eCommerce Café Rooftop Bar
Televisiestraat 2
Website
http://com.ecommercecafe.nl
Dries de Gelder

Organisator

Dries de Gelder
Telefoon
+31624106343
Email
dries@ecommercecafe.nl
Website
https://ecommercecafe.nl
30 dagen proberen voor €5,-
Jouw mening telt

eCommerce Cafe

Subscribe