fbpx
Brainstormsessie voor eCommerce ondernemers

Brainstormsessie voor eCommerce Ondernemers

Soms zijn er vragen waar je in je eentje niet uitkomt. Om deze redenen hebben we bij het elke maand een brainstormsessie. Bij elke sessie zal er een ander onderwerp/probleem/bedrijf/idee ter tafel komen.

Voorbeelden Brainstormsessie: Nieuw product lanceren – Drop shipment via Oberlo(Aliexpress) of toch via een Nederlandse partij – Duurzamer ondernemen – Nieuw Business Model – Van Magento 1 naar ??? – Of heb jij een bepaald onderwerp?

Locatie voor de brainstormsessie voor eCommerce Ondernemers

We kunnen altijd terecht bij het eCommerce Cafe zelf. We kunnen ook vaak gebruik maken van vergaderruimtes bij bepaalde bedrijven in Nederland en of Vlaanderen. Wil jij een bepaald topic ter tafel brengen neem dan even contact op met Dries de Gelder.

Onderwerpen voor de Brainstormsessies voor eCommerce Ondernemers

Er kunnen diverse onderwerpen aangedragen worden. Maar hoe gaaf zou het zijn als er een bedrijf was met een probleem of een idee maar niet weet hoe hij dit oplost. Dan gaan we samen dit probleem verhelpen. Help je mee andere ondernemers te laten groeien?

Parkeren eCommerce Café

Indien de brainstormsessie op kantoor is van het eCommerce Café. Dan is er voldoende parkeergelegenheid op het parkeer terrein van the New Farm. Vanaf 18:00 is het betaald parkeren. Stel je navigatie in op Televisiestraat 4 Den Haag.

Openbaar vervoer

Het eCommerce Café is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Treinstation Den Haag Moerwijk is 5 minuten lopen. Tram 9 (halte dynamostraat/fruitweg) en bus 26 (Halte Melis Stokelaan) stoppen voor de deur.

Andere Events van het eCommerce Café

Naast de maandelijkse netwerkborrel, trainingen en brainstormsessies kan je als Stamgast ook diverse trainingen volgen, mee gaan naar bedrijfs bezoeken. Maar ook brainstorm avonden, proeverijen, zakelijk speeddaten, en nog veel meer. Bekijk alle eCommerce Cafe Events.

Stamgasten

Stamgasten (leden van het eCommerce Café Netwerk) kunnen hier in aanmelden voor het event

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

nov 18 2020

Tijd

15:00 - 17:00

Kosten

Gratis voor Stamgasten

Proef Lidmaatschap

30 dagen proberen voor €5,-
eCommerce Cafe Office

Locatie

eCommerce Cafe Office
Televisiestraat 2
Website
http://com.ecommercecafe.nl
Dries de Gelder

Organisator

Dries de Gelder
Telefoon
+31624106343
Email
dries@ecommercecafe.nl
Website
https://ecommercecafe.nl
30 dagen proberen voor €5,-
Jouw mening telt

eCommerce Cafe

Subscribe