fbpx
Bedrijfsbezoek YellowWings

Bedrijfsbezoek bij Yellow Wings

Naar dit bedrijfsbezoek kijk ik persoonlijk het meest naar uit. Want we gaan op bezoek bij Yellow Wings. Hier staat de cockpit van Boeiing 737, en een cabine, en een lucht verkeersleiding centrum.

Teambuilding in een vliegtuig? Hoe werkt dat?

Team ontwikkeling  bij Yellow Wings is opgezet als serious game. De trainingen zijn bedoeld om teams in heel korte tijd te helpen veel over zichzelf  te ontdekken, te leren zonder fouten te communiceren en optimaal samen te werken, structureel kennis en expertise te delen en gebruik te maken dan menselijks softskills.

Je leert veel over je eigen kwaliteiten en talenten in een heel andere situatie dan normaal.  Talenten die je ontdekt kun je heel bewust inzetten ten gunste van je team en jezelf. Je kunt nog veel beter worden in datgene waar je van nature al goed in bent! Wat je nodig hebt is meer training en praktijkoefening. Hoe beter jij wordt, hoe meer plezier je er zelf in hebt, maar je team ook!

Als je team optimaal gebruik maakt van de talenten van alle leden, dan gaat de teamprestatie omhoog en het werkplezier ook! Welke talenten zouden er bij jou tijdens deze teambuilding naar boven komen? In de evaluatie geef je als team vast een voorzet, die je daarna echt goed moet uitwerken.. Teambuilding werkt geweldig als je meteen aan de slag gaat met doorvoeren van veranderingen! Het gevolg? Het werk wordt nog leuker en de resultaten nog beter. Het sleutelwoord voor blijvende verandering is discipline. Teambuilding is de opmaat om als team effectiever te worden. En dan verandert alles…..

Andere Events van het eCommerce Café

Naast de maandelijkse netwerkborrel kan je als Stamgast ook diverse trainingen volgen, mee gaan naar bedrijfs bezoeken. Maar ook brainstorm avonden, proeverijen, zakelijk speeddaten, en nog veel meer. Bekijk alle eCommerce Cafe Events.

Stamgasten

Stamgasten (leden van het eCommerce Café Netwerk) kunnen hier in aanmelden voor het event

Datum

okt 21 2020
Expired!

Tijd

15:00 - 17:00

Kosten

Gratis voor Stamgasten

Proef Lidmaatschap

30 dagen proberen voor €5,-
YellowWings

Locatie

YellowWings
Vliegveld Teugen - De Zanden 11C 7395, PA Teuge
Website
https://yellowwingstrainingen.nl/contact/
Dries de Gelder

Organisator

Dries de Gelder
Telefoon
+31624106343
Email
dries@ecommercecafe.nl
Website
https://ecommercecafe.nl
30 dagen proberen voor €5,-
Jouw mening telt

eCommerce Cafe

Subscribe